Van alles...en nog wat!
Door: Kim
Blijf op de hoogte en volg Kim
17 Februari 2005 | Hongarije, Boedapest
Als eerste even wat dankwoordjes...Mams en Paps bedankt voor de extra foto ruimte, ben er erg blij mee en zal er gelijk gebruik van maken! Natuurlijk ook iedereen bedankt voor de leuke reacties! :) Ja ik wist zelfs niet dat ik zo'n interactieve oma had!
En dan even kort wat er zoal hier weer gebeurd is afgelopen dagen. Afgelopen weekend lag het plan om zaterdag eind van de middag eerst te gaan schaatsen en daarna Hongaars te gaan uiteten in een restaurantje wat we gevonden hadden in onze "Boedapest Bijbel"... Helaas liep het iets anders dan verwacht: de schaatsbaan bleek afgehuurd te zijn voor een private party (volgens mij zijn we gewoon voor de gek gehouden) en het restaurantje was niet meer te vinden op het adres. Dan maar naar de buren, alleen bleek dit een vegetarisch restaurant te zijn...Helaas kwamen we daar pas binnen achter...dus enigszins beschaamd het even uitgelegd en snel vertrokken! Uiteindelijk ergens heerlijk gegeten, maar geen goulasch...dus dat moet nog een keer! hihi
Zondag middag terug naar de schaatsbaan en gelukkig was deze nu wel open (dus ook voor ons...;) ) Ongeveer 6 jaar geleden voor het laatst op schaatsen gestaan, maar het ging toch aardig goed! Al werd ik wel het vogeltje genoemd...(bedenk er zelf maar wat bij ;) ) Daarna heerlijk gebakjes gegeten in het koffiehuis om de hoek! Jum jum! Dat kunnen ze hier wel goed!
Op school ook weer een flinke meevaller gehad! Eerst zouden we namelijk 30 ECTS punten moeten halen, wat zou uitkomen op 7 a 8 vakken, met geluk. Nu blijkt dat we maar 5 vakken hoeven te volgen!! Dat scheelt! Als ik mijn definiteve keuze heb gemaakt, einde deze week horen jullie er meer over!
Omdat we vooral 's ochtends naar school moeten, hebben we 's middags tijd voor leuke dingen! Dus gisteren naar het labyrint onder Buda Castle geweest (erg spannend hoor...hihi) en bijna echt verdwaald ;) En vervolgens nog even naar het bekende Vissersbastion geweest met een geweldig uitzicht over de stad!
Tot slot: "Gelukkig hebben we de foto's nog!"
Liefs
17 Februari 2005 - 13:24
Ger:
Jaja weer de eerste reactie, dat krijg je als je de hele dag achter de pc zit hihi! Wat een kicke foto's, je hebt er nu al meer opgezet dan mij, schaam me een beetje maar ga de foto's binnenkort echt ff wisselen!!
Liefs Ger -
17 Februari 2005 - 15:38
Ineke:
Hey Kim!
Klinkt allemaal erg goed en de foto´s zien er ook oké uit, dus jij vermaakt je daar wel! Mooi zo, heel veel plezier nog!
Liefs Ineke -
18 Februari 2005 - 19:37
Ton (Paps Kim):
Hoi Kim en Marloes Het lijkt mij wel een mooie vakantie in Buda - Pest. als ik de foto's bekijk het ,eten ,drinken ,ontsnapping,(schaatsen) en een beetje studie alles op zijn tijd . De skatebaan baan lijkt mij wel erg leuk met zijn allen op de schaatsen en aan de GLUWEIN. He meiden de groetjes uit Holland :Thuis front Druten. -
19 Februari 2005 - 10:12
Babs:
KIMMIE....Leuk leuk leuk om te lezen wat je daar in BoedaPest allemaal mee maakt!Krijg het spontaan koud als ik jou zie bibberen daar;) Ik heb mn eerste weekje er op zitten bij mn nieuwe stage..superleuk!Zie www.bink-online.nl als je meer wil weten over mn stagebedrijf.Ga nu maar 's sporten want dat schiet er de laatse tijd een beetje bij in. Jij daar al goede sportfaciliteiten gevonden?Of blijf je voorlopig actief op de schaats? Veel plezierrrr!! Kusss! -
19 Februari 2005 - 17:30
Femke:
He kim!! Leuk om je verhalen te lezen. Maar bij de foto's krijg ik het al koud, die temperaturen ben ik hier niet meer gewend! Het ziet er in ieder geval gezellig uit! Volgens mij heb je het daar in ieder geval prima naar je zin! kus femke -
21 Februari 2005 - 19:12
Janneke:
Haa Kimmie, je hebt het dus al goed voor elkaar daar!! Mooi zo! ook relaxed dat je minder vakken hebt.. Meer vrijetijd is nooit weg.. Zodra je vakantierooster bekend is moet je t even doormailen he!!
Xox Janneke -
22 Februari 2005 - 22:11
Cleo:
Hai Kimmie!!
Nou ik heb effe al je verhalen gelezen hoor! Ik ben ook weer bij, haha! Sorry dat ik zo laat reageer op de website en op je reis! Maar ik vind het onwijs gaaf dat je daar zit!
Het is koud daar he? Echt vreemd om de foto's op de schaatsbaan te zien hoor! Ik ga elke weekend naar het strand haha!
Ik zal je snel even een "gewoon" mailtje sturen oke?
Heel veel groetjes aan Corine! Ik was bijna vergeten dat zij ook naar Boedapest ging, ik dacht dat ze naar GFinland ging! Na,ja. Ik laat snel wat van me horen, heel veel plezier daar!!
Liefs Leo -
24 Februari 2005 - 15:56
Marloes S:
Kimmieeee!!! Super cool al die foto's! Fijn te horen dat het goed met je gaat! Weet alleen nog niet of ik langs kan gaan komen (boeh boeh) maar ga nog mijn best doen!
Super veel plezier, veel liefs! marloes