Count down...! - Reisverslag uit Breda, Nederland van Kim Sommeren - WaarBenJij.nu Count down...! - Reisverslag uit Breda, Nederland van Kim Sommeren - WaarBenJij.nu

Count down...!

Door: Kim

Blijf op de hoogte en volg Kim

03 November 2008 | Nederland, Breda

Lieve allemaal!

Na dik 3 jaar wordt kimmik.waarbenjij.nu weer geopend! Want over precies een week gaat het beginnen... 3 maanden Noord en Zuid Amerika verkennen! Eerst nog even a.s. dinsdag afstuderen en dan hop hop hop de boel pakken en vertrekken. Voor de liefhebbers zal ik vanaf hier weer een poging wagen om alle avonturen weer zo goed mogelijk op te schrijven (ook leuk voor later natuurlijk ;) )

Alvast kort mijn reisschema en dat zijn nogal wat vluchten. De eerste 3 weken zal ik met mijn broer(tje) Daan de West kust van Amerika gaan verkennen en vervolgens zal ik doorvliegen naar Bolivia. Hier wil ik talencursussen gaan volgen en via het Titicaccameer reizen naar Peru waar ook weer Spaans en toeristische hoogetepunten op het programma staan. Hieronder een globaal overzicht!

10-11-2008: Brussel - San Diego
14-11-2008: San Diego - LA (per trein)
18-11-2008: LA - Las Vegas
23-11-2008: Las Vegas - San Francisco
28-11-2008: San Francisco - La Paz (Bolivia)
17-02-2009: Lima (Peru) - Amsterdam

Zo, dit was het laatste bericht vanuit Nederland, de volgende zal zijn live vanuit Amerika!

Liefs, Kim

• 03 November 2008 - 11:41

Gerdi:

Heey hoomie! Dat worden een paar rustige maandjes hier in Huize Middellaan, maar heb nu alweer zin in het lezen van al die leuke verhalen!

Veel plezier enz. enz., maar eerst nog een knaller van een afscheidsfeestje vrijdag natuurlijk!

Liefs, Ger

• 03 November 2008 - 12:31

Vins:

Lieverd!

Deze site ga ik vaak bezoeken komende tijd ;) Ben benieuwd naar de verhalen! Maar eerst maar eens afstuderen en feesten!

Kus!

• 03 November 2008 - 12:57

Marlies:

Nou ik ben weer aangemeld hoor!
    Succes alvast morgen zodat we vrijdag op 'n mooi resultaat kunnen proosten:D
    Kus

• 03 November 2008 - 13:49

Anouk:

Ja! Aangemeld! Ben benieuwd naar alle avonturen.. maar eerst het avontuur morgen nog he ;)
    Lukt het met de voorbereidingen?

Tot morgen in ieder geval!
    Dikke kus

• 03 November 2008 - 14:01

Madelein:

Ja, ook ik hoor bij het lijstje vanaf nu:) veel succes morgen en tot vrijdag!!

Liefs, Madelein

• 03 November 2008 - 20:30

Judith:

Hee meis!
    Ga vaak kijken wat je allemaal aan het uitspoken bent :) Ga je echt missen!
    Maar eerst morgen nog even afstuderen!!! Veel succes meis en kom je aanmoedigen!
    Kus, Judith

• 04 November 2008 - 08:57

Evie:

Hee lief,

Ik ben ook aangemeld. Nog een paar uur tot je afstuderen en dan nog maar een paar dagen voor je grote avontuur. Heerlijk. Dat wordt genieten! Tot over een paar uurtjes!

Liefs x

• 04 November 2008 - 17:06

Lian:

Ik hoor ook weer bij je clubje....

Heel veel plezier vrijdag (laat die handboeien nou maar thuis, he!) en alvast een goede reis!Ik zal aan je denken... zien we allebei onze broertjes weer! Hihi!

x

• 05 November 2008 - 19:00

Broer(tje) Daan:

Ik kijk uit naar onze trip door Californie, en zal deze site goed in de gaten houden tijdens je reis door Bolivia en Peru!

• 06 November 2008 - 20:38

Femke:

Jajaja ik sta ook weer op je lijstje :D, wil die spannende verhalen niet misen!!
    Helaas zal de appeltaart nog ff moeten wachten tot je terugkomst in Febr, maar eerst gaan we morgen een heerlijk drankje drinken op je afstuderen en wie weet wel een dansje wagen in de ....;)

Beso!

• 09 November 2008 - 16:31

Petra:

He Kim, ik heb m weer gevonden! Nou ik geloof dat we elkaar wel goed geupdate hebben, dus ik heb niet veel meer te zeggen dan: goede reis en ik ga je volgen!
    xx Peet

• 10 November 2008 - 11:12

Jacinte:

Jaja ook ik ben weer aangemeld. Dit lees je waarschijnlijk pas in the USA dus: how was your flight? Have a lot of fun there!! x Jacinte

• 12 November 2008 - 18:36

Je Mama:

Gaan jullie hier heel erg van genieten samen en tot skyps
    liefs, Dea

• 13 November 2008 - 17:08

Paps:

Ik meld me ook aan en ik zal je weer regelmatig volgen. Veel plezier en maak van de reis een overgetelijk trip voor het leven.
    Groetjes en Kus van Paps

• 13 November 2008 - 18:31

Marielle:

Have fun!!!

(en alle support is welkom voor as zondag hoor, dus gewoon lekker aan ons denken ;-))

xx Marielle

• 13 November 2008 - 19:08

Anne0Marie:

Kimmie, ben zo benieuwd naar al je verhalen! Hou ons op de hoogte. Geniet ervan, je hebt het verdiend! Kus

• 13 November 2008 - 19:08

Anne-Marie: