Laatste bericht vanuit Boedapest... - Reisverslag uit Boedapest, Hongarije van Kim Sommeren - WaarBenJij.nu Laatste bericht vanuit Boedapest... - Reisverslag uit Boedapest, Hongarije van Kim Sommeren - WaarBenJij.nu

Laatste bericht vanuit Boedapest...

Door: Kim

Blijf op de hoogte en volg Kim

29 Juni 2005 | Hongarije, Boedapest

Nog maar 3 daagjes en 3 nachtjes in Boedapest...Wat is de tijd gevlogen zeg! Van de ene kant is het nog helemaal geen tijd om te gaan hier! Zoveel leuke dingen worden er hier georganiseerd in de stad gedurende de zomer en dat heerlijke warme weer ook! Maar goed van de andere kant mis ik natuurlijk ook wel mijn vriendinnetjes thuis, Breda en de family natuurlijk!! En vooral afgelopen paar dagen ben je er ongemerkt toch druk mee bezig met het vertrek...een beetje om moe van te worden hihi Morgen iig vast beginnen met inpakken!

Maar goed eerst een update van afgelopen paar dagen nog! Net als afgelopen vrijdag, hebben we ook zaterdag de middag doorgebracht bij het openluchtzwembad op Margret Island! Hoe goed en lekker bij gekleurd!! :) 's Avonds was er een afscheidspicknick van Minna, Marjaana en Sami op de Gellert Hill. Helaas stikte het er van de muggen...zodat we er een paar goede dikke jeukende plakkaatmuggenbulten bij hadden de volgende dag!! Na de picknick zijn we naar de Elizabeth brug gelopen waar een groot feest werd gegeven! Hoe gaaf, de hele burg was vol geprojecteerd met allerlei schilderingen en de gehele brug stond vol met dansende mensen!! Van te voren was er trouwens nog prachtig vuurwerk te zien op de Donau!! En dat alles vanwege de kermis in Boedapest! Tot slot nog even voor een uurtje doorgegaan naar de Buddha Beach om een paar pasjes te maken!

Zondag overdag niet veel gedaan, maaaaaar 's avonds was er een gratis Lionel Richi concert!!! Ieder jaar wordt er zo'n gratis concert georganiseerd met bekende artiest! Er komen dan wel zo'n 300.000 mensen! In het voorprogramma speelde er een reggae band en toen LIONEL RICHI!! Echt leuk hoeveel liedjes je eigenlijk van hem kent! De hele avond hebben we dus met zijn alle staan swingen!!

Maandag weer naar Margret Island gegaan, waar ook Corine en haar moeder lagen! Weer heerlijk liggen bakken! :P 's Avonds nog een drankje op Liszt Ferenc gedronken ter afscheid van de Belgen Rutger en Colin.

Voor de verandering gisteren maar eens niet naar het zwembad gegaan en de laatste souvenirs ingeslagen! 's Avonds was de bedoeling om af te reizen naar de Citadel boven op de Gellert Hill waar we nog een afscheidsdrankje zouden drinken met Marijana en Hans. Door miscommunicatie (we waren al bijna op de berg) zijn we weer terug gegaan naar de pest kant met alle laatste metro's en trams, omdat ze bij de B7, een club, op het terras zouden zitten...Wij helemaal niet aangedacht dat de Citadel behoort tot de B7 organisatie en dat die ene aan de pest kant zomers gesloten is...We konden er alleen nog per taxi komen, dus uiteindelijk helaas geen afscheid meer kunnen nemen...Wel helemaal dubbel gelegen om ons eigen stomme ding!!

Vandaag dan nog een keer naar een thermaal bad geweest en wel het Gellertbad!! Helaas trokken de wolken voor de zon toen wij eindelijk binnen waren...maar ja wel heerlijk gerelaxed!

Zo dit was het laatste berichtje vanuit Boedapest! De volgende zal getypt worden vanachter mijn pc'tje in Druten...! Zaterdag vertrek ik om 16.40 uur vanuit Dusseldorf met Air Berlin en zal landen om 18.30 uur in Düsseldorf. Ik ga nog genieten van mijn laatste DRIE daagjes Boedapest en hoop jullie allemaal snel weer te zien in Nederland!! Meiden in Breda, ik hoop dat ik volgende week al een keertje kan komen!! :D

Víslat, Szia!
Veel lief!

• 29 Juni 2005 - 21:33

Madelein:

Heey Kimmie!!!

Ik vind het superleuk dat je weer terug komt en kijk al uit naar alle foto's en nog meer verhalen. Ik zal je vast wel snel weer tegenkomen aangezien ik tegenwoordig kind aan huis ben bij jullie thuis!:) haha
    Geniet nog even van je laatste dagen.

Liefs, Madelein

• 30 Juni 2005 - 07:56

Ton (vader Marloes):

Hallo Kim,
    Allereerst een hele goede terugreis. Wij hebben jullie op afstand en twee keer van nabij meegemaakt en wat ons bijblijft is dat jullie als twee "schoolgenoten" naar Boedapest gingen en als twee echte vriendinnen terugkomen. Voor de reis wisten jullie dat het best leuk zou worden maar het is een tijd geweest volgens ons die jullie nooit meer zullen vergeten. Kim zonder dat jij het wist was je voor ons een hele steun, want wie laat zijn dochter nu graag alleen naar een wereldstad gaan! Ik heb genoten van je verslagen ik zal ze missen! Nogmaals een fijne "vlucht uit Boedapest" (lijkt wel een titel van spannend boek) en we zien je in Dusseldorf.

Kussen Tine en Ton

• 30 Juni 2005 - 08:49

Babs:

Lieve Kimmie, geniet nog van je laatste daagjes in Hungary! Zin om je te zien en al je te gekke verhalen aan te horen! Volgende week zeker afspreken, kan je meteen ons "paleisje" zien..;-) Goeie reis hé meissie! Kus!

• 30 Juni 2005 - 10:19

Ger:

Yo! Wel raar hoor om zo je laatste verhaal vanuit Boedapest te lezen, maar wel heel tof hoor! Goede reis naar huis en alvast weer veel plezier in Breda, nog dik 3 weekjes en ik ben ook weer terug!
    Liefs Ger

• 30 Juni 2005 - 11:35

Sandra:

He Kimmie!
    Leuk dat je weer terug komt!! Woensdag gaan we met alle actieve leden van Straffe naar Antwerpen, misschien kan je ook nog wel mee! Lijkt me erg leuk in ieder geval! En anders zie ik je volgende week wel op een andere dag! Goede reis!
    X San

• 30 Juni 2005 - 13:01

Femke:

Heej Kimmie,

Echt super leuk dat je alweer terug komt. Hoop je snel weer te zien en al je verhaaltjes en foto's te zien!! Heb ook wel alweer zin in een chilli-etentje ;)!!
    Heel veel plezier nog iig en een goede vlucht!!

Dikke Xus, Femke

• 01 Juli 2005 - 03:22

Jessica In USA:

Ha Kim,
    Ongelooflijk dat je nu alweer bijna naar huis gaat he? Wens je een hele goede vlucht terug en laat je nog eens zien bij TI (na half augustus graag ;-) ). Zijn benieuwd naar al je verhalen in real life!
    Succes en lots of fun in Breda. xx Jessica

• 01 Juli 2005 - 06:33

Gerda:

een hele fijne reis terug
    en geniet nog