Nog even snel... - Reisverslag uit Boedapest, Hongarije van Kim Sommeren - WaarBenJij.nu Nog even snel... - Reisverslag uit Boedapest, Hongarije van Kim Sommeren - WaarBenJij.nu

Nog even snel...

Door: Kim

Blijf op de hoogte en volg Kim

10 Maart 2005 | Hongarije, Boedapest

voordat ik naar Wenen ga morgen!! Jaja morgen om half 10 vertrekken we: marloes, joeri, corine, marjaana, minna en sami naar Wenen voor vierdaagjes!! Aangezien we maandag en dinsdag (nationale feestdag) vrij hebben komt dat wel goed uit! Het is maar drie uurtjes met de trein vanaf hier, dus tijd genoeg om de stad te verkennen, wat lekkere typische oostenrijkse chocoladetaart te eten, uit te gaan en natuurlijk te shoppen bij de Hennes...;) (die heeft Boedapest nu eenmaal niet helaas hihi) Zal daarna weer snel een berichtje op de site zetten en wat foto's natuurlijk, ben af en toe net zo'n Japanner hier.

Oh ja voordat ik het weer vergeet, zoals bij de vorige berichtjes, ik heb naast mijn nederlandse mobiele nummer ook een hongaars mobiel nummer: 0036 70234 2076 (voor het geval dat zeg maar...hihi)

Afgelopen weekend naar Boeda geweest en heel leerzaam een museum bezocht, namelijk het Budapest History Museum. Veel opgraafdingetjes die niet zo heel boeiend waren, maar ook veel foto's of de stad van vroeger wat een stuk leuker was! Maar goed zaterdag avond ook nog op stap geweest natuurlijk, waarna we de zondag maar gebruikt hebben om lekker te hangen.

Verder niet veel gedaan afgelopen week, behalve dan gisteren de gellert berg beklommen via allerlei kleine trappetjes, paadjes etc! Maar natuurlijk ook naar school geweest en de eerste Hongaarse taal en historie lessen gehad! Erg leuk want we gaan wat wandelingen maken door de stad en een dansvoorstelling bezoeken over de geschiedenis van Boedapest en Hongarije.

Ik ga nu snel mijn tas inpakken! Tot snel na Wenen! :)

Liefs

• 11 Maart 2005 - 07:16

Gerdi:

Klinkt goeoeoed!!
    Maarehh weet je misschien wat het goedkoopste is voor mij om te smsen, hongaars of nls?? moeten we maar eens uitzoeken.
    Veel plezier bij de Hennes, o nee in Wenen! :P
    Liefs Ger

• 11 Maart 2005 - 16:44

Ineke:

Hey Kim!

Echt cool man dat je naar Wenen gaat (en daar inmiddels ook bent als het goed is). Ik ben jaloers op de H&M!! Ik heb ga echt gelijk shoppen zodra ik terugben in Nederland, want hier is dus 1 normale kledingwinkel die te vergelijken is met Vögele Mode ofzo... :-S Have fun!

Liefs Ineke

• 12 Maart 2005 - 09:27

Sandra:

Hé Kim, nou.. eindelijk ben ik ook op je site terecht gekomen hoor! Echt leuk om al je verhalen te lezen! Je onderneemt wel veel hoor! Vooral zo doorgaan, geniet er van nu het kan! Misschien kom ik nog een paar daagjes langs, als je het goed vindt tenminste!!! Ben met studiereis ook in Boedapest geweest, dus ik herken al je verhalen wel een beetje, haha. Ik vind het leuk hoor! Veel plezier nog!
    Kus San

• 15 Maart 2005 - 19:30

Gonnie:

hai Kim
    Wat leuk dat je naar wenen gaat
    bekijk je site weer als je terugbent
    veel plezier